Virkböcker

 

 

virkbocker

Virka filurer och andra figurer

Virka filurer och andra figurer är en bok som passar både den som har virkat länge och den som är nybörjare på det här med virkning. Den innehåller virkmönster till små figurer och djur. I boken finns det även plats för att skriva ner egna anteckningar och sätta in garnprover, detta för att tanken bakom boken är att den ska inspirera till att skapa egna virkprojekt. Virka filurer och andra figurer är skriven av Erica Rehn och Pernilla Nilsson, och den är utgiven år 2015.

 

Läs mer / Beställ
[/su_column]

Virkade projekt bok

Virka! : virkade projekt för ditt hem

Boken Virka! : virkade projekt för ditt hem är skriven av Molla Mills och utgiven under år 2015. Den innehåller mönster och beskrivningar till en mängd olika inredningsprylar, bland annat kuddar, mattor och förvaringskorgar. Du kan även lära dig hur du kan göra accessoarer till dig själv. Projekten i boken har tydliga steg för steg-beskrivningar med mycket bilder, och boken inleds med förklaringar av de grundläggande virktekniker som behövs för att göra de olika virkprojekten. Den här boken passar nybörjare lika väl som erfarna virkare som söker nya utmaningar.

Läs mer / Beställ
[/su_column]

Mönsterbok virkning

Virkarens stora mönsterbok : 200 användbara mönster med diagram och bilder

Precis som bokens titel antyder så är Virkarens stora mönsterbok : 200 användbara mönster och diagram med bilder en sann guldgruva för alla som virkar, oavsett om man är nybörjare och mer erfaren. I boken finns 200 olika virkmönster som man får lära sig att virka med hjälp av både diagram och tydliga beskrivningar. I början finns det även en liten virkskola som omfattar allt från att lägga upp maskor till att virka enkla mönster. Sedan följer en mer utmanande del där man får lära sig att virka alla bokens vackra mönster. Virkarens stora mönsterbok är skriven av Sarah Hazell.

Läs mer / Beställ
[/su_column]

borja-virka

Börja virka

Börja virka är den perfekta boken för den som vill lära sig att virka från grunden. Boken innehåller enkla mönster, beskrivningar och virktekniker som är skrivna i steg för steg-form. Till läsarens hjälp finns det många tydliga illustrationer och bilder. Med hjälp av Börja virka kan man lära sig att virka mössor och halsdukar, och det finns även mönster på virkade tröjor. Boken är skriven av Sys Fredens och den gavs ut år 2006.

Läs mer / Beställ
[/su_column]