Samarbete

Adlibris

Adlibris är en nätbokhandel som samarbetar med ett stort antal förlag och har avtal med distributörer i Sverige, Europa och USA. Deras vision är att göra böcker från hela välden tillgängliga för oss i Skandinavien.

Böcker med inspiration för att virka allt från mjukisdjur, bakverk eller mormorsrutor hittar man här. Den som saknar kunskapen eller vill utveckla sitt virkande kan börja med en bok av Sally Harding som på ett instruktivt sätt visar steg för steg hur man går tillväga. Sen är det bara att sätta igång och hitta roliga virkprojekt, för det finns gott om böcker för inspiration.

Se mer på Adlibris

Confident Living

Det är roligt att handla inredning och möbler online och hos Confident Living finns ett stort utbud. Kanske är det inte i första hand möbler man tänker på när man pratar virkning eller slöjd men de finns här i form av sittpuffar för både stora och små. Under trädgårdsmöbler finner man en skön hängmatta i härlig bomull att hänga mellan två träd eller kanske till och med i vardagsrummet.

Se mer på Confident Living

Bokus

En bokhandel som funnits sedan 1997 och som var pionjärer när de startade. Filosofin är en bokhandel som aldrig stänger, som ger inspiration och läsglädje varje dag. Med böckernas hjälp öppnas dörrarna till nya världar, kunskap och inspiration.

Även Bokus har ett stort utbud av böcker med både enklare virkning och mer avancerad. Strumpor och sockor till både baby och vuxna eller något till hunden, det finns en bok för det också.

Se mer på Bokus

Tidningskungen

Med en önskan att vara utmanande och drivna jobbar Tidningskungen på att erbjuda läsning och inspiration inom flera olika ämnen. De har åtta olika tidningar inom ämnet handarbete där man delar med sig av mönster och handledning. Något som passar den som vill ha ett varierat utbud och ta del av trender inom virkning och slöjd.

Se mer på tidningskungen.se

Skapamer

Den här webbutiken har funnits sedan 2010 och har sedan dess vuxit i sina produkterbjudanden. Här finns det mesta som kan behövas för den som vill ägna sig åt pyssel eller hantverk och till bra priser. De har allt det som behövs för virkning i form av ett stort utbud av garn, virknålar och mönster finns här.

Se mer på Skapamer.se

 

Light in the box

Light in the box verkar globalt och levererar produkter över hela världen. Deras fokus ligger främst inom hem, kläder och accessoarer. Det är också där man finner olika virkade produkter så som kläder för stranden, virkade dukar men framför allt virkade produkter för håret så som dreadlocks, flätor och andra hårförlängningar i alla tänkbara färger.

 

Fyndiq

Syftet med Fyndiq är att samla många butiker under ett tak och på så sätt kunna presentera ett stort utbud av produkter. Det gör också att det ständigt dyker upp nya produkter på sidan. Vare sig man vill virka själv eller hitta färdiga produkter så finns det något här, för scrapbook, hemmet eller så som kläder och smycken.

Läs mer på Fyndiq.se

CDON

Många förknippar CDON med media i form av CD, DVD och böcker men under årens lopp har de utökat sitt utbud och erbjuder även produkter inom bland annat sport, mode, leksaker och till och med livsmedel. Det finns ett stort utbud framför allt med böcker om virkning både för män och kvinnor, med kläder eller pyssel. Även inom kategorin leksaker finns mycket att välja på för barnen så som virkade sittkuddar eller djur.

Läs mer på CDON.com

 


Privacy Policy